6. 9. 2024

КРКА в ювілейний рік з новим слоганом для проекту «Дівчина з книгою, що росте»

2 хв читання

Ново мєсто, 5 вересня 2024 р. – На святкуванні ювілею нашої компанії поруч із так званою «Крка Зростаюча Книжкова Дівчина» встановили нову книжкову скульптуру. До скульптури, встановленої перед нашими сучасними фармацевтичними заводами, з’явилася ще одна книжкова скульптура з новим написом: «Ми віримо у великі ідеї, професіоналізм, креативність, сміливість та рішучість. Протягом 70 років». На церемонії відкриття скульптури була присутня Президент Республіки Словенія Наташа Пірц Мусар, яка звернулася до гостей з промовою.

Урочисту подію відвідала президент Словенії Наташа Пірц Мусар.

Скульптура «Дівчина з книгою, що росте» КРКА, зі створенням якої у 2019 році КРКА приєдналася до всесловенського проекту «Growing Book», була створена академіком і скульптором Юрієм Смоле.

З тих пір дівчина КРКА «росте» разом з нами – в особливих випадках ми додаємо до неї нові книги і нові думки, втілюючи ставлення КРКА до навчання, роботи, інновацій і творчості. Наше послання з нагоди 70-ї річниці об’єднує принципи, якими ми керувалися протягом минулого періоду, ідеї, які також послужать цінною основою для нашої майбутньої діяльності.

Президент Республіки Словенія Наташа Пірц Мусар у своїй урочистій промові зазначила, зокрема: «Я рада, що КРКА усвідомлює широке соціальне значення проекту «Зростаюча книга», надаючи йому таку потужну підтримку. З нагоди 65-річчя компанії ви зробили ще один крок вперед. КРКА – єдина компанія, яка має в основі своєї діяльності символічну скульптуру дівчини із зростаючою книгою. Це не тільки позитивний приклад для решти учасників бізнес-спільноти, а й втілення ідеї про те, що єдиний шлях до вдосконалення – це розширення та поглиблення знань».

Ювілейна монографія під назвою «70 років. В ім’я здорового способу життя», яка поповнила нашу книжкову колекцію, стане яскравим свідченням унікальної та впізнаваної самобутності та культури КРКА.

З нагоди цієї урочистої події голова правління та генеральний директор KRKA Йоже Цоларіч написав, що, незважаючи на зміни в бізнес-середовищі та постійний пошук нових формул успіху, нічого принципово не змінилося: «Як і раніше, люди залишаються ключовими. Тільки від нас залежить, досягнемо ми поставлених цілей чи ні. Так було, так є і так буде завжди».